Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Άννα Βίσση με τον Καρβέλα στο τέλος του REX

Αννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας μαζί στη σκηνή. Από το μεγάλο φινάλε δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει η Αννίτα Πάνια! 


Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν ο Νίκος Καρβέλας ανέβηκε στη σκηνή γνωστού νυχτερινού κέντρου και ερμήνευσε μαζί με την Αννα πολλές μεγάλες επιτυχίες τους. 

 

Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν έκρυψε τα συναισθήματά της για τον πρώην σύντροφό της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ηταν κάρμα να βρεθούμε και να αλληλοτραγουδηθούμε. Τον αγαπάω πάρα πολύ, σε σημείο εκνευριστικό καμιά φορά, γιατί είναι ο πιο δύσκολος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μάλιστα δεν έκρυψε την επιθυμία της να ερωτευτεί ξανά, λέγοντας χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους: «Θέλω να ερωτευτώ τόσο ώστε να αντέχω μακριά του μία μέρα το πολύ».

Η Αννα Βίσση τραγούδησε για τους φίλους της μέχρι τις 7.00 το πρωί και όλοι έγιναν μια παρέα. Το μεγάλο φινάλε έγινε φυσικά με το αγαπημένο τραγούδι όλων, το «Δώδεκα», έτσι όπως ακριβώς ξεκίνησε το πρόγραμμα! Η Μαίρη Λίντα και οι Wedding Singers αποχαιρέτησαν με τη σειρά τους το κοινό με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. 

Ανάμεσα στους επωνύμους που παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα ήταν η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη, η Χριστίνα Πολίτη με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ο Σπύρος Σούλης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και πολλοί ακόμα.




 



Espressonews.gr