Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Χρήστος Σαντικάι, πως μεγάλωσε! (Photos & video)


Ο Χρήστος Σαντικάι, όσο κι αν εμείς τον έχουμε στο μυαλό μας παγωμένο στο χρόνο ως το παιδάκι που τραγουδάει τους Ύμνους στις γιορτές και μας πρήζει το Άλτερ με τη διαφήμισή του, έχει το θράσος να μεγαλώνει.
Επίσης έχει facebook, έγινε 18 χρονών και βγάζει γκομενέ φωτογραφίες του εαυτού του (η φάτσα πάντως δεν αλλάζει μόνο το σώμα)...!


Είναι σοκαριστικό, σα να βλέπεις ξαφνικά τη γιαγιά σου στο Playboy. Για να πω την αμαρτία μου πάντως, κι εγώ αν είχα κάνει τέτοιο σώμα μπορεί να έβγαζα και καμιά φωτογραφία, προς το παρόν κρύβομαι και μόνο με την υπόνοια ύπαρξης φωτογραφικής μηχανής.


Είναι πολύ εύκολο να γελάσεις με τον Σαντικάι, κυρίως βλέποντας τέτοιες πόζες (και τέτοια φρύδια). Όμως όλοι μεγαλώνουμε, φοράμε γυαλιά ηλίου, ανοίγουμε facebook και κάνουμε τέτοιους κοιλιακούς (not). Πέρα απ' το περίεργο του πράγματος -ένα παιδάκι μεγάλωσε απότομα, επειδή είχαμε χρόνια να το δούμε μιας και το Άλτερ συμβάλλει στην ψευδαίσθηση δείχνοντάς το πάντα 12 χρονών-, ο Σαντικάι έχει την κατανόησή μου.


Φαντάζομαι τις κοροϊδίες στο σχολείο από παιδάκια που τον ζήλευαν που ήταν στην τηλεόραση και εύχομαι πως τουλάχιστον, αν μη τι άλλο, όλοι αυτοί οι ύμνοι του προσέφεραν χρήματα. Και ψυχολογική ηρεμία.
Αναρωτιέμαι πάντως αν και πότε θα επιστρέψει ο Σαντικάι στη δισκογραφία για να διεκδικήσει τον τίτλο που του αξίζει: αυτον του Έλληνα Justin Bieber...



Δείτε ένα video από τα παλιά...
lifo.gr