Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Σε αποστολή νερού οι Τζένη Μπαλατσινού, ONIRAMA και Δημήτρης Σκαρμούτσος


Η Τζένη Μπαλατσινού δοκιμάζει ένα πολύτιμο "άρωμα", οι ONIRAMA χορεύουν το χορό της βροχής και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δημιουργεί καμένα πιάτα. Όλοι σε μια κοινή αποστολή.
Μετά τη μεγάλη απήχηση των πρώτων viral videos που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος "Αποστολή Νερό", η Τζένη Μπαλατσινού, οι ONIRAMA και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφουν σε νέους, ανατρεπτικούς ρόλους και μας μεταφέρουν σε μία ζωή χωρίς νερό. Στόχος τους είναι να ευαισθητοποιήσουν όλους μας για το πολύτιμο αυτό αγαθό, το νερό, μέσω χιουμοριστικών και υπερρεαλιστικών καταστάσεων.
 
Στα νέα viral, στο www.apostolinero.com, παρακολουθούμε το σύγχρονο πρότυπο γυναίκας, την Τζένη Μπαλατσινού, να ξυπνάει και να ανακαλύπτει πως την περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη, ένα ξεχωριστό άρωμα από τον αγαπημένο της. Το δοκιμάζει, απολαμβάνοντας την μοναδική του αίσθηση και ξαφνικά αρχίζει και πίνει το περιεχόμενο του μπουκαλιού, που δεν είναι άλλο από το πολύτιμο και σπάνιο πλέον νερό.
Οι ONIRAMA δοκιμάζουν τον χορό της βροχής;
 
Το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα ONIRAMA εμφανίζονται όλοι μαζί σε μια ταράτσα, καθισμένοι κάτω από τον καυτό ήλιο και περιτριγυρισμένοι από ξεραμένα φυτά. Απεγνωσμένοι από τη ζέστη και διψασμένοι, αποφασίζουν να δοκιμάσουν άλλη μια φορά το χορό της βροχής, τη μόνη λύση που τους έχει απομείνει, προκειμένου να βρουν νερό.
 
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έκαψε το φαγητό;
Στο τρίτο viral παρακολουθούμε τον πλέον δημοφιλή σύγχρονο chef Δημήτρη Σκαρμούτσο να βάζει όλη του την τέχνη για να δημιουργήσει μοναδικά πιάτα για την αγαπημένη του. Έκπληκτη η φίλη του δοκιμάζει μια ξερή σούπα για πρώτο πιάτο και ένα καμένο ψάρι για δεύτερο, μαγειρεμένα όλα χωρίς ίχνος νερού!.
 
Το πρόγραμμα "Αποστολή νερό" μας προτρέπει να μάθουμε περισσότερα για το μοναδικό αυτό αγαθό, να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία του για τη ζωή στον πλανήτη και να ενημερωθούμε για πρακτικούς τρόπους περιορισμού της αλόγιστης κατανάλωσης, αλλάζοντας νοοτροπία σχετικά με την καθημερινή χρήση του.
Ποια είναι η "Αποστολή Νερό"
Με άξονα το  μήνυμα "Νοιάσου για το νερό", στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των Ελλήνων σχετικά την ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων καθώς και την πρακτική συμβολή στην άμβλυνση του φαινομένου της λειψυδρίας.
Το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα, (Coca-Cola Hellas & Coca-Cola Τρία Έψιλον) στο πλαίσιο της δέσμευσης του για υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και των πρώτων υλών για τη διασφάλιση μιας Βιώσιμης Ανάπτυξης, ξεκίνησε το 2007, μετά από 1,5 χρόνο μελέτης, το πρόγραμμα "Αποστολή Νερό", με την υποστήριξη του Μεσογειακού Σκέλους της Διεθνούς Σύμπραξης για το Νερό (GWP: Global Water Partnership).
cosmo.gr