Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Noah (2014) – Ο Ράσελ Κρόου θα γίνει Νώε


Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του Russell Crowe στο Νώε,
την επόμενη ταινία του Darren Aronofsky, που θα μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη τον Βιβλικό χαρακτήρα.
Ενώ είχαν ακουστεί ονόματα όπως του Michael Fassbender, του Christian Bale και του Hugh Jackman, τελικά η συμφωνία έκλεισε με τον Ράσελ Κρόου που έχει καιρό να μας δώσει έναν αξιόλογο ρόλο και υπό την διεύθυνση του Αρονόφσκι ελπίζουμε να τον έχουμε.
Το πώς θα παρουσιάσει την ιστορία του Νώε ο Αρονόφσκι είναι ένα ζήτημα που συζητιέται αρκετά καθώς αν και Εβραϊκής καταγωγής είναι δηλωμένος άθεος. Το αρχικό σενάριο ήταν του ίδιου του Αρονόφσκι αλλά τώρα το ξαναγράφει ο John Logan που έχει εξαιρετικές δουλειές στο ενεργητικό του όπως τα σενάρια των Gladiator, The Aviator, Sweeney Todd, Coriolanus, Hugo και το επερχόμενο Τζέιμς Μπόντ,Skyfall. Απ’ ότι έχει γίνει γνωστό θα υπάρχει και ένας ‘κακός’ στην ταινία, δηλαδή ένας αντίπαλος του Νώε που θα προσπαθεί να πείσει τον κόσμο πως τίποτα δεν θα συμβεί και πως ο συναγερμός του κατακλυσμού είναι άσκοπος, αλλά ποιός θα ερμηνεύσει αυτόν τον ρόλο δεν έχει γίνει γνωστό.
Η παραγωγή θα είναι blockbuster δηλαδή θα φθάσει 115 εκ. δολάρια και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο που μας έρχεται, μόλις ο Ράσελ Κρόου απελευθερωθεί από τους Άθλιους που γυρίζει τώρα στην Αυστραλία.
pame-cinema