Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο James Bond στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου


Τον Νοέμβριο θα κάνει την εμφάνισή της στις σκοτεινές αίθουσες η νέα ταινία του Βρετανού μυστικού πράκτορα, James Bond, το "Skyfall", τρίτη κατά σειρά με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig. Πρώτη ήταν το "Casino Royale" (2006) και μετά το Quantum of Solace (2008).

Πριν λίγες ημέρες όμως, όλο το συνεργείο της ταινίας, βρέθηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για ένα διαφημιστικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον μυστικό πράκτορα. Αιτία στάθηκαν οι επερχόμενοι Ολυμπιακοί αγώνες στο Λονδίνο και φυσικά επειδή το ζήτησε η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ!

Το μικρό αυτό φιλμ θα χρησιμοποιηθεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων, ενώ αρκετά από τα γυρίσματα έγιναν σε ιδιωτικά δωμάτια της βασίλισσας. Πληροφορίες θέλουν τον Bond, στο μικρό αυτό φιλμ, να προσγειώνεται με αλεξίπτωτο στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Στράτφορντ, στο Ανατολικό Λονδίνο.

Όλα αυτά έγιναν κάτω από τς σκηνοθετικές οδηγίες του Βρετανού, βραβευμένου με Όσκαρ, Danny Boyle(Trainspotting 28 Days Later, Slumdog Millionaire και 127 ώρες).

Σκηνοθέτης του "Skyfall" είναι ο Sam Mendes (American Beauty, Revolutionary Road) και η ταινία αναμένεται να προβληθεί στην Αμερική στις 9 Νοεμβρίου. Ο μεγάλος κακός του James Bond θα είναι ο Javier Bardem, ενώ το πλούσιο καστ συμπληρώνουν οι Ralph Fiennes, Helen McCrory και Naomie Harris.

Νέα εικόνα από την ταινία






Τα δύο κορίτσια του Βρετανού πράκτορα




protothema.