Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Μα τι του/της βρήκες; Τα πιο αταίριαστα ζευγάρια του Hollywood


Είναι γνωστό, οι μουσικοί, οι ηθοποιοί, οι ροκ σταρ παίρνουν τα καλύτερα κορίτσια. Καμιά φορά, όμως, αναρωτιέται κανείς τι περνάει από το μυαλό μερικών από των ομορφότερων γυναικών, αλλά φυσικά και σπάνιων κούκλων ανδρών;
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα θα μου πείτε, αλλά άμα δεν σχολιάσω θα σκάσω. Και τα 19 παρακάτω ζευγάρια, sorry, αλλά δεν είναι υπέροχα...
Michael Jackson - Brooke Shierlds: Ακόμα κι αν τους ένωσε η έκθεση στην δημοσιότητα από μικρή ηλικία, όπως είπαν, ακόμα κι αν δεν έχει διευκρινιστεί αν είχαν ερωτική σχέση, αφού η Brooke το αρνείται, μπλιαχ anyway, πόσο μάλλον in bed.

Tom Cruise - Cher: "Τον αγάπησα" είπε η Cher, "ήταν υπέροχος", αν και ο Tom από την δεκαετία του '80 έχει να μιλήσει γι' αυτήν.

Cher - Richie Sabora: Μπορεί να μην αντέχει η αισθητική σου να τους βλέπεις μαζί, αλλά μοιράζονταν περισσότερα από την γκαρνταρόμπα κάποτε.
 
Hugh Jackman - Deborra-Lee Furness: Ένας από τους πιο σέξι άντρες ever, θα μπορούσε να έχει κάθε τόσο, όποια γυναίκα ήθελε, αλλά όχι προτίμησε την Deborra και μάλιστα την έχει παντρευτεί από το 1996. Αυτά κάνει και τροφοδοτεί τις φήμες ότι είναι γκέι.

Tyra banks - Seal - Seal - Heidi Klum: Τυχερός ο Seal. Σχέση με την Tyra, γάμος και διαζύγιο με την Heidi. Αυτός καλά κάνει, αυτές οι πεντάμορφες, τι του βρήκαν του τέρατος;
 
 
Natalie Portman - Devendra Banhart: Αχ, αυτοί οι μουσικοί...Όταν η Natalie ήταν περισσότερο ρομαντική από όσο έπρεπε τα είχε με τον folk - roccer Devendra, για λίγο ευτυχώς.

Marilyn Manson - CariDee English: Άφωνη, με το μυαλό του super model. Ίσως το κοινό νεσεσέρ.

Celine Dion - Rene Angelil: Τυχερέ Rene. Και νέα και όμορφη και ταλαντούχα. Celine, σειρά σου να πεις...

Mickey Rourke - Elena Kuletskaya: Μετά την επιστροφή του με το "The Wrestler", ο Μίκι έκανε δυναμικό comeback και στο φλερτ.

Liv Tyler - Royston Langdon: Τα αντίθετα έλκονται, παντρεύονται για 5 χρόνια (!!!) και ευτυχώς μετά αναζητούν τα όμοιά τους...

Denise Richards - Nikki Sixx: Της Denise πάντα της άρεσαν οι μουσικοί, έτσι μετά τον Richie Sambora τα έφτιαξε με τον μπασίστα των Motley Crue και η ηρωίνη, οι πολλοί γάμοι και τα πολλά παιδιά, είναι μερικά από τα κοινά τους ενδιαφέροντα.

Fergie - Justin Timberlake: Αυτή 23, αυτός 16, όπως πειραματίζονταν με την μουσική, έκαναν και με τον έρωτα.

George Clooney - Kelly Preston: Εκτός από το ενδυματολογικό που συγχωρείται λόγω δεκαετίας '80, αυτό το ζευγάρι που αντάλλαξε ένα γουρούνι ως δώρο, είναι αρκετά περίεργο, για να μην αναφερθεί. Με σεβασμό γιατί ο Max, που ήταν δώρο του George στην Kelly, αλλά το κράτησε μετά το χωρισμό, δεν είναι πια μαζί μας στον μάταιο τούτο κόσμο.

Robin Givens - Brad Pitt: Πριν παντρευτεί τον Mike Tyson η Robin περπατούσε στο Μπρονξ με κάποιον Brad και τα αδέρφια της έλεγαν πώς οι λευκοί δεν μπορούν να πηδήξουν. Και τους άκουσε.
 
Laura Dern - Kyle Maclachlan: Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα μπορούσαν να είναι αδέρφια. Ευτυχώς κράτησε μόλις 4 χρόνια η αιμομιξία.

Elton John - David Furnish: Είδατε τον Elton, το παντρεύτηκε το κελεπούρι.

Cynthia Nixon - Christine Marinoni: Η μοδάτη sex and the city Cynthia θα μπορούσε καλύτερα.

Emmy Rossum - Adam Duritz: Ή αυτή δεν ξέρει πόσο όμορφη είναι ή αυτός κάτι τους δίνει, διότι έχουν προηγηθεί οι Courteney Cox-Arquette, Jennifer Aniston και Mary-Louise Parker.

Ziyi Zhang - Aviv Nevo: Ο επιχειρηματίας πρόλαβε και την θεά. Αμέ. Είναι πολλά τα λεφτά, λέτε; Όχι, έρωτας είναι η αιτία.

cosmo.gr