Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

A Good Day To Die Hard (2013) – Δύο κακοί Ρώσοι για τον Τζον Μακλέιν


Προχωράει η παραγωγή της πέμπτης συνέχειας του Die Hard και ο uber badass
cop Τζον Μακλέιν θα έχει δύο νέους αντιπάλους να εξουδετερώσει και να σώσει τον κόσμο από την καταστροφή.
To ζευγάρι των κακών θα ονομάζονται Komorov και Irina και θα τους ερμηνεύσουν ένας Γερμανός και μια Ρωσίδα πρώην μοντέλο, οSebastian Koch (Life of Others, Taken) και η Yuliya Snigir.
y
Η υπόθεση, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, θέλει τον Τζον Μακλέιν να πηγαίνει στη Ρωσία για να βγάλει τον γιό του από τη φυλακή, εκεί κατέληξε το παλικάρι αφού έχει αποξενωθεί από τον πατέρα του, αλλά τελικά θα τους χρησιμοποιήσουν ως πιόνια κάποιοι τρομοκράτες που σχεδιάζουν μια τεράστια τρομοκρατική ενέργεια παγκόσμιας κλίμακας. 
Όπως καταβαίνετε μεγαλύτερο λάθος δεν θα μπορούσαν να κάνουν, γιατί ποιός σοβαρός τρομοκράτης θέλει τον Τζον Μακλέιν για αντίπαλο? Ο Yippee Ki Yay Μακλέιν μαζί με τον τζούνιορ Μακλέιν θα προσπαθήσουν και θα καταφέρουν – δεν χρειάζεται να είμαστε μάντεις για να το ξέρουμε αυτό – να σώσουν και τους εαυτούς τους και τον κόσμο.
Τον περιζήτητο ρόλο του Τζακ Μακλέιν, έτσι λέγεται ο τζούνιορ, κατάφερε και απέσπασε από το μισό Χόλλυγουντ που τον κυνηγούσε ο Jai Courtney (Spartacus: Vengeance) και ελπίζουμε να έχει καλή χημεία με τον Bruce Willis για να μην καταστραφεί η ταινία.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο John Moore(Η Πτήση του Φοίνικα, Max Payne) και το σενάριο του Skip Woods που έχει εμπειρία σε action ταινίες, έχει γράψει τα Swordfish, X-Men Origins: Wolverine και The A-Team, ενώ στην παραγωγή είναι ο ίδιος ο Willis μαζί με τους μόνιμους σχεδόν παραγωγούς του Stephen J. Eads και Michael Fottrell.
Το A Good Day to Die Hard έχει προγραμματιστεί για τις 14 Φεβρουαρίου 2013, οπότε έχουμε μια καλή εναλλακτική από τα αναμενόμενα ΑγιοΒαλεντίνικα αισθηματικά  μελό που θα παίζονται στις διπλανές αίθουσες.
pame-cinema