Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ο Gautier στο six d.o.g.s


Την M. Πέμπτη

Ο νέος τραγουδοποιός Gautier εμφανίζεται μαζί με το συγκρότημά του στο six d.o.g.s την Πέμπτη 12 Απριλίου.

Ένα ταξίδι εσωτερικό, με αποσκευές γνωστές μελωδίες από διασκευές και προσωπικά τραγούδια εμπνευσμένα από μικρές και μεγάλες στιγμές, στιγμές ψυχής, έρωτα και καθημερινότητας.

Έπειτα από ένα μεγάλο κύκλο με σπουδές στα οικονομικά σε Αγγλία και Γαλλία -είναι κατά το ήμιση Γάλλος-, και μετέπειτα εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα ως στέλεχος πολυεθνικής, ο Gautier αποφάσισε να κάνει την μεγάλη στροφή και να πάρει το μεγάλο ρίσκο ακολουθώντας αυτό που τον εκφράζει περισσότερο, να ακολουθήσει το όνειρό του δηλαδή, την μουσική.

Με την προτροπή φίλων αποφάσισε να μοιραστεί την μουσική του με το κοινό μέσω live εμφανίσεων και μέσω των κοινωνικών δικτύων. Η ανταπόκριση επιτυχής παρόλο το ιδιαίτερο και προσωπικό ύφος. Το πρώτο live ήταν μπροστά από 800 ανθρώπους για το άνοιγμα του Jose Gonzalez στο Gagarin. Ακολούθησαν εμφανίσεις σε γνωστά στέκια της Αθήνας (Κ44, Nueva Trova, Afterdark κλπ.).

Τελευταίο project του Gautier είναι τα «Τραγούδια για την Αθήνα» όπου επιχειρεί να μεταφράσει σε μουσική τα ερεθίσματα που λαμβάνει από την ίδια του την πόλη. Η ανάγκη του να μιλήσει για την Αθήνα, την πόλη του, τον οδήγησε με όχημα τον ελληνικό στίχο αυτή τη φορά, να γράψει νέα τραγούδια που εμπνέονται από αυτήν.

Μαζί με τον Gautier εμφανίζονται οι: Μιχάλης Μάζης-μπάσσο, Θοδωρής Κοπούλ-τύμπανα, Στέφανος Μήτσης-κιθάρα, Αντώνης Σταύρου-ακκορντεόν.

newsbeast