Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Το νέο «αίμα» του «Game of Thrones»


Οι χαρακτήρες που θα δούμε στη δεύτερη σεζόν

Πρεμιέρα έκανε ο δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones» την Κυριακή που μας πέρασε στις ΗΠΑ, αλλά και στη χώρα μας την Τετάρτη, καθηλώνοντας εκατομμύρια θεατών.

Οι απρόβλεπτες ίντριγκες, οι επικές ιστορίες προδοσίας και νίκης συνεχίζονται με στόχο την κατάκτηση του Σιδερένιου Θρόνου. Αν και τα στοιχεία που έκαναν τη σειρά να αγαπηθεί από τους θεατές παραμένουν αναλλοίωτα, νέοι χαρακτήρες αναμένεται να εμφανιστούν και να παίξουν ρόλο στις εξελίξεις του δεύτερο κύκλου.

Δείτε ποια είναι τα νέα πρόσωπα του «Game of Thrones» και οι ηθοποιοί που τα υποδύονται…

Λόρδος Ντάβος Σίγουορθ



Ενσαρκώνεται από τον βραβευμένο Liam Cunningham που είδαμε και στην πρόσφατη «Τιτανομαχία». Ο λόρδος είχε παίξει ρόλο στον τελευταίο μεγάλο πόλεμο υπέρ των αδελφών Στάνις και Ρόμπερτ τον οποίο και βοήθησε να γίνει βασιλιάς. Τώρα συμμαχεί με τον Στάνις προκειμένου να τον βοηθήσει στην κατάκτηση του θρόνου.

Μπέιλον Γκρέιτζοϊ



Πρόκειται για έναν επαναστάτη και εχθρό των Μπάραθον. Είδε την επανάσταση εναντίον του Ρόμπερτ να καταπνίγεται, ενώ ο ίδιος του στέρησε και τον υιό του. Δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτεί το κενό εξουσίας στο βασίλειο. Το ρόλο του Γκρέιτζοϊ υποδύεται ο βρετανός Patrick Malahide.

Στάνις Μπάραθον



Ίσως ο σημαντικότερος ήρωας της δεύτερης σεζόν. Πρόκειται για τον αδελφό του βασιλιά Ρόμπερτ που έρχεται να διεκδικήσει το θρόνο από τον Τζόφρι αφού πληροφορείται το όνομα του πατέρα του. Ενσαρκώνεται από τον Stephen Dillane.

Μάργκερι Ταϊρέλ



Η σύζυγος που διεκδικεί το θρόνο πιο δυναμικά ακόμη και από τον σύζυγό της. Στο ρόλο της κόρης του Μέις Ταϊρέλ, η Natalie Dormer γνωστή από τη σειρά «Tudors».

Μελισάνδρη



Τη Μελισάνδρη υποδύεται η πανέμορφη ολλανδέζα Carice van Houten. Πρόκεται για σύμβουλο του Στάνις.

Μπριέν Ταρθ

 
Η τρίτη γυναίκα της σχετικής λίστας, ερμηνεύεται από την Gwendoline Christie, μόνο που αντί για λαίδη έγινε πολεμιστής, όντας εξαίρετη στη χρήση του σπαθιού.

Jaqen H’ghar



Ο Jaqen H’ghar είναι ένας εγκληματίας που αιχμαλωτίζεται από τη Νυχτερινή Περιπολία στο Τοίχος. Τον ρόλο αυτό υποδύεται από τον γερμανό Tom Wlaschiha.

newsbeast