Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Α Fantastic Fear of Everything (2012) – Το πρώτο trailer

O Τζακ είναι πρώην συγγραφέας παιδικών βιβλίων που τώρα
γράφει αστυνομικά μυθιστορήματα σχετικά με Βικτωριανούς κατά συρροή δολοφόνους. 
Όμως η έρευνα που κάνει για να γράψει τα βιβλία του τον μετατρέπουν σε ένα παρανοϊκό ερείπιο, που φοβάται διαρκώς πως θα δολοφονηθεί. 
Όταν όμως κάποιοι δείχνουν ενδιαφέρον για τα γραπτά του, αυτό που θα ήταν η μεγάλη του ευκαιρία γίνεται ο απόλυτος εφιάλτης γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσει όλες τις φοβίες του: ανάμεσά τους την ερωτική του ζωή, το πλυντήριό του και την πηγή όλων των φόβων του.

Βρετανική κωμωδία- θρίλερ του Crispian Mills του κιθαρίστα, συνθέτη και τραγουδιστή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία και του animator Chris Hopewell που έχει προϋπηρεσία στα video clips. 


Το σενάριο δανείζεται στοιχεία από τη νουβέλα του Bruce Robinson με τίτλο Paranoia in the Launderette, ενώ τον βασικό ρόλο του Tζακ ερμηνεύει ο κωμικός Simon Pegg (Mission Impossible:Ghost Protocol) που κρατάει επίσης τον ρόλο του μηχανικού Scotty στο νέο franchise του Star Trek.

Η παραγωγή είναι της Pinewood που ξεκίνησε μια νέα δραστηριότητα υποστήριξης ανεξάρτητων Βρετανικών παραγωγών χαμηλού προϋπολογισμού.

Το Α Fantastic Fear of Everything θα κάνει πρεμιέρα στην Ιρλανδία στις 8 Ιουνίου του 2012.





pame-cinema