Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Στην Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο οι Duran Duran

Το θρυλικό ποπ γκρουπ Duran Duran θα εμφανιστεί για μία και μόνο συναυλία στην Ελλάδα
αυτό το καλοκαίρι στις 6 Ioυλίου, επιλέγοντας ως σταθμό της πανευρωπαϊκής περιοδείας του τη Θεσσαλονίκη. 

Η «Espresso» έψαξε, έμαθε και αποκαλύπτει τα «θέλω» τους. Μπορεί σε κάποιους να φαντάζουν εξωπραγματικά, όμως αν υπολογίσει κανείς τον τρόπο ζωής τους, είναι απολύτως φυσιολογικά και ζητούν ελάχιστά έως τα εντελώς απαραίτητα.

Οσον αφορά τα γεύματά τους, τα μέλη του συγκροτήματος έχουν δηλώσει πως λατρεύουν το σούσι. Μάλιστα, θέλουν την ίδια ποσότητα σε ψάρι και λαχανικά. Στα καμαρίνια τους ζήτησαν να κυριαρχεί το λευκό χρώμα, γιατί τους ηρεμεί, και μάλιστα θέλουν σε όλους τους χώρους αρωματικά κεριά και στερεοφωνικά συστήματα τα οποία θα παίζουν ζεν μουσική. 

Για τον λόγο αυτό ταξιδεύουν πάντα μαζί τους δύο συνεργάτες τους οι οποίοι προετοιμάζουν τον χώρο πριν από τη συναυλία και συνήθως φτάνουν σε κάθε προορισμό δύο μέρες πιο πριν, για να είναι όλα στην εντέλεια όταν αφιχθούν τα ποπ είδωλα. Φυσικά, οι απαιτήσεις τους δεν σταματούν εδώ. 

Πολύ καλή σαμπάνια, την οποία θα απολαμβάνουν μόνο σε κρυστάλλινα ποτήρια, αλλά και πολύ καλό ελληνικό κρασί θα είναι τα ποτά που θα βρίσκονται στα καμαρίνια και θα συνοδεύουν τα γεύματά τους. 

Επίσης, ζήτησαν να συμπληρωθεί η λίστα των ποτών με τεκίλα gourmet. Η μόνη ιδιοτροπία που έχουν είναι πως έχουν ζητήσει να υπάρχει και μία διαθέσιμη μασέρ που να γνωρίζει καλά λούμι-λούμι και λεμφικό μασάζ προκειμένου να τους χαλαρώσει πριν ανέβουν στη σκηνή και τα δώσουν όλα για τους Ελληνες θαυμαστές τους, που είναι σίγουρο ότι θα κατακλύσουν το Θέατρο Γης.



madata.