Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Η Ζέτα μιλάει για την αναβολή του Dancing


«Τον λόγο που δεν γίνεται το “Dancing” σας τον ανακοίνωσαν με πολύ ωραία ελληνικά»,
δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια και διέψευσε τις φήμες που αποδίδουν το «κόψιμο» του σόου στο ότι η ίδια δεν δέχθηκε μείωση μισθού.

Μιλώντας για πρώτη φορά μετά την αναβολή του «Dancing» για την νέα σεζόν, η παρουσιάστρια του σόου δήλωσε: «δεν έγινε τίποτα πιο σοβαρό από αυτά που έχει ανακοινωθεί. Όσο ξαφνικό ήταν για εσάς, τόσο ήταν και για το κανάλι και για εμάς», είπε και παρέπεμψε για κάποια στιγμή που θα είναι πιο χαλαρή την συζήτηση για το αν δέχθηκε ή όχι μείωση μισθού.

«Το “Dancing” κόπηκε επειδή η οικονομική κρίση χτύπησε τα πάντα σε αυτή τη χώρα», συνέχισε η Ζέτα, προσθέτοντας πως το σόου θα γίνει τον Οκτώβριο και εκείνη έχει την πρόθεση να το παρουσιάσει.

«Δεν έχει χτυπήσει το καμπανάκι»

Επισημαίνοντας πως συγκατοικεί εδώ και καιρό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και δεν μετακόμισαν σε νέο σπίτι, η Ζέτα διέψευσε ότι το μονόπετρο ​που κοσμεί το χέρι της σημαίνει πρόταση γάμου.

«Δεν έχει χτυπήσει ακόμα το καμπανάκι για δικό μου παιδί. Όταν θα χτυπήσει, δεν μπορώ και να το κρύψω αυτό», συνέχισε, προσθέτοντας πως χαίρεται πολύ επειδή πρόσφατα απέκτησε δεύτερο ανιψάκι.



 


Star.gr