Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Η COSMOTE στηρίζει τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, στο πλαίσιο της ενέργειας «Ο κόσμος μας, εσύ»!

Η COSMOTE στηρίζει τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, ενώνοντας ξανά τις δυνάμεις της με το κοινό για έναν καλύτερο κόσμο!



Ένα πρωτοποριακό Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια που θα παρέχει υλική και ψυχολογική υποστήριξη σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες δημιουργεί η COSMOTE στο πλαίσιο της ενέργειας «Ο κόσμος μας, εσύ». Η ενέργεια δίνει στον καθένα τη μοναδική δυνατότητα να δει την ιδέα του για έναν καλύτερο κόσμο να γίνεται πραγματικότητα. Η ιδέα για τη στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη, η δεύτερη που ξεχωρίζει και υλοποιείται ανάμεσα στις ιδέες που μοιράστηκαν χιλιάδες άνθρωποι με την COSMOTE, ανήκει στην Ηλιάνα Καραβιώτη. 

Η ιδέα της Ηλιάνας γίνεται ήδη πραγματικότητα. Σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) και με τη βοήθεια εθελοντών, η COSMOTE ανακατασκευάζει πλήρως ένα κτίριο στην περιοχή Μακρυγιάννη που παραχωρήθηκε από το ΚΥΑΔΑ για να στεγάσει το Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια. 

Το πρόγραμμα θα παρέχει σε οικογένειες που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο τρόφιμα, είδη ρουχισμού και πρώτης ανάγκης, παιχνίδια, βιβλία, αλλά και υποστήριξη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς. Το πρόγραμμα θα στελεχωθεί από ανθρώπους του ΚΥΑΔΑ, ενώ η COSMOTE αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα για την ανακατασκευή του κτιρίου και τον εξοπλισμό του, αλλά και το κόστος της υλικής υποστήριξης.    

Σε αυτή την προσπάθεια της COSMOTE και της Ηλιάνας Καραβιώτη να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος μπορούν να συμμετέχουν ενεργά και εθελοντές. Με φυσική παρουσία στο κτίριο που ανασκευάζει η COSMOTE, μπορούν, όσοι το επιθυμούν, να συμβάλλουν στη διαμόρφωση, επιδιόρθωση και διακόσμηση του χώρου-σημείου επαφής με τις οικογένειες. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις για εθελοντική συμμετοχή, στη σελίδα της COSMOTE στο Facebook (www.facebook.com/cosmote). 

Με τη δεύτερη ενέργεια «Ο κόσμος μας, εσύ», η COSMOTE επιβεβαιώνει ότι ο κόσμος των πελατών της αποτελεί βασική πηγή έμπνευσης για την εταιρεία και προσπαθεί να κάνει για άλλη μια φορά τον κόσμο καλύτερο.

Το τηλεοπτικό σποτ για τη δεύτερη ενέργεια της COSMOTE «ο κόσμος μας, εσύ» είναι προσβάσιμο στοwww.youtube.com/cosmote.  



Περισσότερες πληροφορίες

Με την ενέργεια «Ο κόσμος μας, εσύ» η COSMOTE δίνει στον καθένα τη μοναδική δυνατότητα να δει την ιδέα του για έναν καλύτερο κόσμο, να γίνεται πραγματικότητα. Το πρώτο βήμα της ενέργειας πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο του 2011, όταν η εταιρεία κάλεσε τον κόσμο να καταθέσει τη δική του ιδέα. Περισσότεροι από 7.500 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν, εκφράζοντας τη δική τους επιθυμία. Η πρώτη ιδέα που ξεχώρισε και έγινε πραγματικότητα το Δεκέμβριο του 2011 ήταν η επιθυμία της Μαρίας Τσιούνη για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα, στο πλαίσιο της οποίας η COSMOTE, με την ενεργή συμμετοχή της Μαρίας, κάλυψε σημαντικές ανάγκες του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.