Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Μυτιλήνη: Όργια, ναρκωτικά και αλκοόλ για ανήλικους μαθητές

Τραγική είναι η κατάσταση στην Μυτιλήνη, όπου μικρά παιδιά επιδίδονται σε όργια και καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών, ακόμα και στον χώρου του σχολικού κτιρίου.


Η είδηση ότι μικροί μαθητές κάπνιζαν χασίς μέσα σε σχολικό λεωφορείο, προκάλεσε σοκ στην κοινωνία, αλλά… όχι και στους ίδιους τους μαθητές, των οποίων η μοναδική αντίδραση ήταν «σιγά το νέο»!

Οι μαθητές του νησιού κάνουν χρήση μαριχουάνας ακόμα και μέσα στο σχολείο, την ώρα του διαλείμματος, ενώ το ακόμα χειρότερο είναι ότι μικρά κορίτσια, ηλικίας έως 12 ετών, εκδίδονται στην πορνεία για μια δόση κοκαΐνης!!!

Και το χειρότερο είναι ότι δεν το κρύβουν. Οι ανήλικοι μαθητές ανεβάζουν από μόνοι τους φωτογραφίες τους στο facebook, προκειμένου να προκαλέσουν τον θαυμασμό στους φίλους τους, ενώ ακόμα και τα νυχτερινά μαγαζιά στις σελίδες που διατηρούν στα sites κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζουν εικόνες από 12χρονα κορίτσια να χορεύουν σε κλουβιά!

Οι φωτογραφίες αυτές που είναι «ελεύθερες» για τους χρήστες του διαδικτύου, δείχνουν ανήλικα κορίτσια να λικνίζονται ντυμένα προκλητικά δίπλα σε ανήλικα αγόρια που καταναλώνουν άφθονες ποσότητες αλκοόλ.

lesvosnews.net