Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

«ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός τον πρώτο λόγο στα πλέι-οφ»


Γιώργος Σπανός: Χωρίς άγχος και ό,τι βγει

Χαμηλούς τόνους εν όψει της συμμετοχής του Ατρόμητου στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, κράτησε ο Γιώργος Σπανός. Ο «ισχυρός άνδρας» των Περιστεριωτών έχρισε φαβορί για την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζοντας όμως ότι η ομάδα του θα κάνει το καλύτερο δυνατό.

Με δηλώσεις του στο «Aθλητικό Metropolis» ο πρόεδρος του Ατρόμητου, είπε για τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, αντλεί έσοδα από τον κόσμο κι εμείς όχι, γι΄ αυτό και εξελίσσουμε ποδοσφαιριστές και μέσα από την παραχώρηση παικτών μπορεί να έχουμε κάποια έσοδα. Γίνεται δουλειά με προπονητή τον κ. Δώνη έχοντας συγκεκριμένη φιλοσοφία. Πηγαίνουμε όπου μπορούμε και το όποιο έλλειμμα καλύπτεται από μένα. Έχουμε στην πρώτη ομάδα παίκτες από τις ακαδημίες μας και δίνουμε βάρος στο ελληνικό στοιχείο».

Όσο για τα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος, είπε: «Το κυριότερο όπλο μας είναι η έλλειψη άγχους, διότι πετύχαμε τους στόχους. Κανένα παιχνίδι δε θα δούμε αδιάφορα, θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε και θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια. Αποκλείσαμε δύο μεγάλες ομάδες, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη στο Κύπελλο και για μας η χρονιά είναι ήδη απόλυτα επιτυχημένη».

Όσο για τα πλέι οφ: «Λογικά δε θα υπάρχει διαφορά πάνω από δύο βαθμούς οπότε είναι ανοιχτή η δεύτερη θέση για όλες τις ομάδες, με ένα πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό. Έχει την ομάδα και τη φανέλα για να ξεπερνάει τα προβλήματα. Στο γήπεδο αυτά μάλλον ξεχνιούνται. Είναι η υστεροφημία της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν τον πρώτο λόγο για την πρώτη θέση των πλέι-οφ. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις αδειοδοτήσεις ακόμη, θα παίξουμε πάντως χωρίς άγχος και ό, τι βγει»

newsbeast.