Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ζευγάρι έδωσε ναρκωτικά στην νταντά, την βίασαν και την σκότωσαν


Τραγικό: Παντρεμένο ζευγάρι έκανε παρτούζα με την 16χρονη μπέιμπι σίττερ των παιδιών του και στην συνέχεια την σκότωσε και πέταξε το άψυχο σώμα της στον δρόμο!

Δεν μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους! Η 16χρονη Αλέξις ξεκίνησε να κρατάει τα παιδιά του ζευγαριού και σιγά – σιγά άρχισαν να έχουν οικειότητα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι ίδιοι στο δικαστήριο, η Αλέξις τους είδε που έκαναν χρήση ηρωίνης και μεθανόλης και τους ζήτησε να δοκιμάσει. Εκείνοι της έδωσαν.
Σε μια από τις συναντήσεις τους το ζευγάρι ήρθε σε «κέφι» και άρχισε να συνουσιάζεται και τότε η νεαρή ζήτησε να συμμετέχει και αυτή.

«Ο Έρικ και εγώ αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να κάνουμε σεξ. Τότε η Αλέξις πήδηξε στο κρεβάτι», είπε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο και εξήγησε ότι από τότε την «βρίσκανε» συχνά οι τρεις τους.
Την μοιραία μέρα η Αλέξις μπήκε στο σπίτι και ο άνδρας την βοήθησε να «γίνει» κάνοντας ένεση ηρωίνης μεθανόλης στον λαιμό και στο χέρι.

Η συγκλονιστική μαρτυρία της κατηγορούμενης

«Όταν η ανήλικη φτιάχτηκε, εμείς αρχίσαμε να κάνουμε στοματικό σεξ, για να… προετοιμάσουμε το έδαφος, όμως η Αλέξις δεν ήρθε. Είχε αρχίσει να φρικάρει», εξήγησε η σύζυγος.

«Τότε μας είπε ότι κρυώνει και ήθελε να κάνει ένα ζεστό μπάνιο. Πήγε στο δωμάτιο μας και μετά από 45 λεπτά πήγαμε να δούμε αν είναι καλά. Παρά το μπάνιο συνέχισε να είναι κρύα και της είπαμε να ξαπλώσει. Πήγαμε έξω να κάνουμε μερικά τσιγάρα και όταν γυρίσαμε δεν είχε τις αισθήσεις της… Τρελαθήκαμε. Αν φωνάζαμε την αστυνομία θα μας έπαιρναν την κηδεμονία των παιδιών. Αφήσαμε πίσω την 6χρονη κόρη μας. Βάλαμε στο αμάξι το πτώμα της Αλέξις και πήγαμε μαζί με τον άντρα μου και το μωρό μας να το πετάξουμε», καταλήγει η γυναίκα.

Το πτώμα βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης έξι εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο. Η κατηγορούμενη ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της και κατηγορείται τώρα για συνεργεία, ενώ ο Έρικ Μίλερμπεργκ αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Star.gr