Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Καλές οι νίκες, αλλά…


Δεν υπάρχει «φως» στα διοικητικά του ΠΑΟ

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο το διοικητικό χάος και τα άδεια ταμεία δεν επιτρέπουν τα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας.

Οι «πράσινοι» παίζοντας δίχως άγχος και με παίκτες που μέχρι πρότινος ήταν παραγκωνισμένοι να κάνουν τη διαφορά, όπως ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Αντώνης Πετρόπουλος, έπραξαν το καθήκον τους. Παράλληλα αύξησαν τη συγκομιδή τους εν όψει των play offs, που αν άρχισαν… τώρα θα τους έφερναν στην κορυφή με τρεις βαθμούς έναντι ενός του Ατρομήτου και κανενός για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα περιμένει από τους παίκτες του την ίδια απόδοση στα εναπομείναντα ματς με Αστέρα στην Τρίπολη (18/4) και Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (22/4). Στο τελευταίο παιχνίδι το «τριφύλλι» θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στα play offs.

Καρέ… καρτών

Από δέκα κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν Κώστας Κατσουράνης και Σιμάο και θα απουσιάσουν από τα εναπομείναντα δύο ματς της κανονικής περιόδου, αλλά θα επιστρέψουν «καθαροί» στα play offs. Σε ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια θα λείψουν και ο Λουκάς Βύντρα με τον Ρούντολφ Γκέργκελι, που έφτασαν τις τέσσερις κάρτες.

Δεν υπάρχει «φως»

Την ώρα, ωστόσο, που η ομάδα του Παναθηναϊκού στέλνει αισιόδοξα μηνύματα στον κόσμο της, εκτός αγωνιστικού χώρου η πραγματικότητα για το σύλλογο είναι ζοφερή. Η αδιαλλαξία Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου, σε συνδυασμό με την απροθυμία όλων των υπολοίπων μετόχων να βάλουν χρήματα στην ΠΑΕ, έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο την ΠΑΕ.

Άνθρωποι της ομάδας (καθότι διοίκηση δεν υπάρχει) θα προσπαθήσουν μέσα στην εβδομάδα να προεισπράξουν κάποια έσοδα χορηγιών, μήπως και συγκεντρωθεί ένα ποσό για να αποφευχθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός ή έστω να πάρει παράταση ζωής η ομάδα μέχρι τον Ιούνιο καλύπτοντας κάποιες από τις υποχρεώσεις της. Οι ελπίδες πάντως να γίνει κάτι τέτοιο δεν είναι πολλές, αφού η προθεσμία για να κατατεθεί ένας πλήρης φάκελος στην UEFA έχει παρέλθει.

Κομβική ημερομηνία είναι η 18η Απριλίου, όταν και έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων. Αν κι εκεί δεν υπάρξει κάποιο «φως», η κατάσταση θα είναι πλέον μη αναστρέψιμη.

newsbeast.