Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Μηδενιστής: "Απαράδεκτη η μουσική του Βουρλιώτη"


RnB «πόλεμος» ξέσπασε κι είμαστε καταμεσίς του Πάσχα: συνεχίζοντας μια κόντρα ετών, ο Μηδενιστής στρέφεται εναντίον του Νίκου Βουρλιώτη και τον κατηγορεί ότι γράφει εφήμερα χιτάκια και χαρακτηρίζει την δουλειά του επιεικώς απαράδεκτη!


«Στη hip hop σκηνή υπάρχει πολύ κακό υλικό, υπάρχει πολύ υλικό δεύτερης και τρίτης κατηγορίας. Επι της ουσίας, δεν νομίζω ότι γνωρίζουν επιτυχία αφού τελικά δεν παίρνουν θέση στην καρδιά του κοινού. Ο Nivo δεν έκανε το πρώτο βήμα σε αυτό το είδος μουσικής. Υπήρξαν πολλοί που ήταν πολύ πριν από αυτόν. Και βέβαια, τα τραγούδια τους παραμένουν πολυ επίκαιρα, τα ακούς και σου σηκώνεται η τρίχα», δήλωσε ο άνθρωπος των επιτυχιών «Μια Ζωγραφιά» και «Το Πάρτι Δεν Σταματά».

Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Μηδενιστής συνέχισε: «ο Nivo πήρε μερικά στοιχεία του rap, το ντύσιμο, τη φινέτσα και έκανε τη μουσική του πιο εύκολη στο αυτί του καταναλωτή. Όμως, το αδύνατο του στοιχείο, ήταν το "μπλα μπλα", οι στίχοι. Οι στίχοι του δεν θα μπορούσαν να γίνουν διαχρονικοί, να αγγίξουν τον κόσμο. Οι στίχοι του είναι για εφήμερα χιτακια».

«Η δουλειά που βγάζει ο Nivo είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτη. Από στίχους, από μουσική, από βίντεο», συνέχισε ο ίδιος και κατέληξε: «δεν υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν έχουμε καλές σχέσεις. Αυτο είναι και το concept της μουσικής που κάνουμε. Η ανταγωνιστικότητα στη δουλειά μου αρέσει, όμως δεν θέλω όμως να επεκταθώ περαιτέρω για τον Nivo».


 


Σημειώνουμε πως στο παρελθόν ο Μηδενιστής είχε παραδεχθεί πως κάποτε υπήρξαν φίλοι με τον Nivo και πήγαιναν μαζί στα πάρτι. Αυτό, βέβαια, μέχρι το 2010, οπότε και οι δύο ράπερς φαίνεται πως σταμάτησαν ακόμα και να μιλάνε, άγνωστο γιατί...

Star.gr