Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Κρατούμενος μεταμφιέστηκε σε γυναίκα για να αποδράσει!

Κρατούμενος μεταμφιέστηκε σε γυναίκα για να αποδράσει! : Για τον έμπορο ναρκωτικών Ronaldo Silva από τη Βραζιλία η φυλακή ήταν μια κόλαση! Έτσι ο Ronaldo άρχισε να σκέφτεται με ποιο τρόπο θα μπορούσε Για τον έμπορο ναρκωτικών Ronaldo Silva από τη Βραζιλία η φυλακή ήταν μια κόλαση!
Έτσι ο Ronaldo άρχισε να σκέφτεται με ποιο τρόπο θα μπορούσε να αποδράσει και κατέληξε ότι η μεταμφίεσή του σε γυναίκα του έδινε πολλές πιθανότητες επιτυχίας!

Μια μέρα που η γυναίκα του πήγε στο επισκεπτήριο, του έδωσε το σουτιέν της, μια περούκα και ένα μπλε φόρεμα, ελπίζοντας ότι το ίδιο βράδυ θα έτρωγε μαζί του στο σπίτι τους! Εκείνος μάλιστα είχε φροντίσει να ξυρίσει τα χέρια και τα πόδια του για να είναι πιο… αληθινός, ενώ κατάφερε να φορέσει και ένα ζευγάρι τακούνια! Μόνο που δεν είχε φροντίσει να κάνει προπόνηση στο… περπάτημα! Γιατί η ισορροπία σε τακούνια θέλει χάρη!

Και μπορεί η εμφάνισή του να ξεγέλασε τους περισσότερους φρουρούς… όχι όμως και όλους! Ένας παρατήρησε ότι το βάδισμά του δεν ήταν και τόσο… γυναικείο και τον σταμάτησε για έλεγχο έξω από τη φυλακή, κοντά σε μια στάση λεωφορείου!
Zougla.gr