Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Προπονητής ποδοσφαίρου ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια


Μνήμες από την τραγική υπόθεση παιδεραστίας στην Κρήτη ξύπνησε μια νέα υπόθεση με προπονητή ποδοσφαίρου, που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων αγοριών!


Ο 57χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στα Πατήσια και κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος των παιδιών που προπονούσε.

Πρόκειται για τον προπονητή ποδοσφαίρου, Δημήτρη Λιγομένο του Μιχαήλ και της Δήμητρας, ο οποίος όπως σας είχαμε πει συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στα Πατήσια.

Τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από εισαγγελική διάταξη, για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 57χρονος κυκλοφορούσε με μοτοσυκλέτα στην περιοχή των Πατησίων και μετά την προπόνηση καλούσε -κάθε φορά και άλλα- παιδάκια στο σπίτι του και τα κακοποιούσε σεξουαλικά. Μάλιστα υποσχόταν στα παιδιά επαγγελματική εξέλιξη και σε ορισμένες περιπτώσεις τους υποσχόταν ότι θα «βγάλουν» και χρήματα, για να κοιμηθούν μαζί του!

Μέχρι στιγμής τρία ή τέσσερα παιδιά έχουν παραδεχτεί στην αστυνομία ότι έχουν πέσει θύματα του ξεδιάντροπου προπονητή τους, ενώ οι γονείς των υπολοίπων έχουν «τρελαθεί» από την αγωνία μήπως ο 57χρονος έχει ασελγήσει και στα δικά τους παιδιά.

Star.gr