Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Βίσση - Γαρμπή: Καλύτερα οι δύο ... τους!


Το σιγουρο είναι ότι "Καλύτερα η δυό" τους! Και για όσους δεν θυμούνται, η Άννα Βίσση και η Καίτη Γαρμπή μετά από 12 χρόνια τραγουδούν μαζί και πάλι και βάζουν φωτιά στην πίστα!

Στο νυχτερινό κέντρο Rex όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή, σε ένα από τα πρώτα τραπέζια. Η Άννα με το που ανέβηκε στη σκηνή έκανε γνωστό στον κόσμο πως η τραγουδίστρια βρισκόταν ανάμεσα τους και φυσικά δεν άργησαν να έρθουν οι εκπλήξεις...

Με ποιο τραγούδι ανέβασε η Άννα την Καίτη στην πίστα; Μα φυσικά με το «Καλύτερα Οι Δυό Μας» το ντουέτο τους εν έτει 2000, οπότε και συνεργάστηκαν! Μέχρι και… μαλλιοτράβηγμα έριξαν οι δύο τραγουδίστριες, δείχνοντας την αγάπη και την εκτίμηση που έχουν η μία για την άλλη.
Στο "Fever" οι δυό τους θα συνεργαστούν ξανά σε μία μουσική παράσταση με τίτλο "Ξανά μαζί!", που θα παρουσιάσουν σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού!

Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν, σύμφωνα με το fannatics, στο τέλος Ιουλίου με πρώτο σταθμό την Αθήνα ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Νίκος Αντύπας και τη σκηνοθεσία η Μυρτώ Κοντοβά!
 

Star.gr