Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Πού θα κάνουν Πάσχα οι Έλληνες επώνυμοι;


Ετοιμάζεις βαλίτσες για την πασχαλινή σου απόδραση ή θα μείνεις εντός των τειχών; Το star.gr ρώτησε τους αγαπημένους μας σταρ που θα βρίσκονται το Πάσχα και σου το αποκαλύπτει!
Πού ξέρεις; Μπορεί να ψήσεις το αρνί με έναν επώνυμο δίπλα σου!

Ξεκινάμε από τα βόρεια: στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή, συνδυάζοντας διακοπές με δουλειά, αφού το Σάββατο και την Κυριακή θα εμφανιστεί στη Χαλκηδόνα. Στην ίδια πόλη θα βρεθεί και μια παρέα ηθοποιών: ο Στάθης Ψάλτης με την σύζυγό του, Χριστίνα, η Πέννυ Σταθάκη και ο Κώστας Ευρυπιώτης.

Στην Καστοριά θα είναι ανήμερα το Πάσχα ο Θάνος Πετρέλης, που θα εμφανιστεί στην πόλη μία μέρα μετά την εμφάνισή του στη Ρόδο, όπου και θα βρίσκεται το Σάββατο.
Δουλειά με… ξεκούραση θα συνδυάσουν επίσης η Μαρία Ιακώβου στην Πάτρα και ο Ηλίας Βρεττός στην Κύπρο.

Στο όμορφο Πόρτο Χέλι και το εξοχικό της θα σουβλίσει τον οβελία η Έλλη Κοκκίνου, την ώρα που η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θα «αράζει» στο Πευκάκι Λουτρακίου όπου διατηρεί bar restaurant ο σύζυγός της Βαγγέλης Μητρογιάννης και η Κατερίνα Στικούδη θα «σαγηνεύει» την Πάργα.

Ξεκούραση στην Κύπρο έχει αυτές τις μέρες η Στέλλα Καλλή, που τις μέρες της Ανάστασης θα επιστρέψει στην Αθήνα. Βλέπεις, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις με τον Πάνο Καλίδη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οικογενειακό θα είναι το Πάσχα για την εκπρόσωπό μας στην Eurovision, Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία θα ξεκουραστεί στην Κύπρο λίγο πριν αρχίσει το… τρέξιμο για την τελική ευθεία του διαγωνισμού. Πρώτη στάση μετά τις διακοπές; Το «Eurovision In Concert» στο Άμστερνταμ​, στις 21 του μήνα!

Εκτός Ελλάδας θα κάνουν Ανάσταση η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά, που θα ταξιδέψουν στην γειτονική Ιταλία, η Άννα Βίσση η οποία θα πάει στη Νέα Υόρκη ​ελέω και της κόρης της, Σοφίας, αλλά και η Ελισάβετ Σπανού, που  θα «πεταχτεί» μέχρι την Κωνσταντινούπολη.

Και επειδή Πάσχα χωρίς Κυκλάδες… δύσκολα γίνεται, οι REC θα βρεθούν στην Μύκονο!

Star.gr