Τρίτη 3 Απριλίου 2012

«Πορνοστάρ», διεθνής άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Ιδιαίτερη προτίμηση στις ροζ ταινίες είχε ο ποδοσφαιριστής

Γνωστός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να συμμετείχε σε δεκάδες ροζ ταινίες. 
Ένας διεθνής άσος της αγγλικής ομάδας, σύμφωνα με το περιοδικό United We Stand, είχε ζητήσει από ένα φίλο του, ο οποίος ήταν σταρ ταινιών ενηλίκων, να τον πάρει μαζί του στο πλατό για να παρακολουθήσει το γύρισμα. 

Κατά τη διαδικασία του γυρίσματος, ο διάσημος ποδοσφαιριστής φόρεσε μία ψεύτικη γενειάδα και παρακολουθούσε το γύρισμα των σκηνών. 

Από τότε ο ποδοσφαιριστής άρχισε να παρευρίσκεται πάντα μεταμφιεσμένος και σε άλλα γυρίσματα για να παρακολουθεί σε ένα ρόλο... γκεστ.

Το περιστατικό συνέβη πριν από αρκετά χρόνια και μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει το δημοσίευμα κάποιος εκπρόσωπος της ομάδας.

Στο περιοδικό, το οποίο επικαλείται αξιόπιστες πηγές, αναφέρεται «Ένας διεθνής άσος από τις τάξεις μας, ένα γνωστό όνομα, έχει εμφανιστεί σε πολλές πορνοταινίες. 
Όχι ως πρωταγωνιστής αλλά ως μεταμφιεσμένος που παρακολουθεί τη ‘δράση’. Συζητούσε μ’ έναν διεθνώς επιτυχημένο πορνοστάρ και τον ρώτησε πώς είναι η ατμόσφαιρα στα γυρίσματα τέτοιων ταινιών. 
Τότε τον κάλεσαν στο πλατό και τον ρώτησαν αν ήθελε να συμμετέχει. Λογικά πρέπει να αρνήθηκε. 
Την επόμενη φορά που περιηγείστε στο Youporn ή σε κάποιο παρόμοιο site αν δείτε κάποιον με μούσια να κάθεται στο παρασκήνιο και να παρακολουθεί, μπορεί να είναι κάποιος που αναμφίβολα γνωρίζετε!».
newsbeast.