Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η Άνιστον χοντρο-πληρώνει τα... μάτια που αγαπά!


Είπαμε… η αγάπη κοστίζει, αλλά η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός φαίνεται ότι το παρακάνει.



Ύστερα από τις φήμες –τις οποίες διέψευσε η ίδια λίγο αργότερα- που την ήθελαν να ξοδεύει $8.000 (€6.500) για την ομορφιά της, τώρα η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) φέρεται να ξοδεύει μια ολόκληρη περιουσία για το αγόρι της. Και να το απολαμβάνει κιόλας.
Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) φαίνεται να έχει στοιχίσει μέχρι τώρα στην 43χρονη αγαπημένη του περίπου $50 εκατομμύρια (€38 εκατομμύρια). Δεν τα λες και λίγα! Και να σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για μία σχέση σχεδόν ενός χρόνου.
Δεν τη νοιάζουν τα έξοδα όταν πρόκειται για το αγόρι της, την Τζένιφερ!
Δεν τη νοιάζουν τα έξοδα όταν πρόκειται για το αγόρι της, την Τζένιφερ!
Της Τζεν της αρέσει να κακομαθαίνει τον καλό της και τα χρήματα δεν τα υπολογίζει, αφού ανάμεσα στα δώρα που του έχει κάνει είναι και έναδερμάτινο τζάκετ αξίας $12.000 (€9.100) καθώς και ένας πίνακας αξίας $450.000 (€342.000).
"Ούτε η Τζένιφερ ούτε ο Τζάστιν έχουν πρόβλημα με το γεγονός ότι εκείνη είναι ο 'κουβαλητής' σε αυτή τη σχέση. Και αφού εκείνη έχει την άνεση, γιατί να μην ξοδέψει όσα θέλει για τον άντρα που αγαπάει;", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Grazia" συμπληρώνοντας στη λίστα με τα πράγματα που πλήρωσε η Άνιστον δύο μοτοποδήλατα αξίας $57.000 (€43.000) καθώς και έπιπλα και άλλα διακοσμητικά για το σπίτι που ξεπέρασαν το $1 εκατομμύριο (€760.000).
Και φυσικά οι λογαριασμοί δεν τελειώνουν εδώ για τη σταρ που αγόρασε το σπίτι όπου ζουν μαζί με τον Θερού στη Νέα Υόρκη για $9 εκατομμύρια (σχεδόν €7 εκατομμύρια) και ξόδεψε άλλα $4 εκατομμύρια (€3 εκατομμύρια) για να το ανακαινίσει.


"Εγώ πληρώνω τα μάτια που αγαπώ", φαίνεται ότι υποστηρίζει η Τζεν και το κάνει με το παραπάνω…


Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε το τρέιλερ της ταινίας "Wanderlust" όπου η Τζένιφερ και ο Τζάστιν συμπρωταγωνιστούν και έδωσε και την αφορμή για τη σχέση τους που σύμφωνα με την Άνιστον ήρθεμετά το τέλος των γυρισμάτων. Έστω…






womenonly