Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Νέες φωτογραφίες του Κερτ Κομπέιν λίγο πριν αυτοκτονήσει [εικόνες]


O Kερτ Κομπέιν, 19 χρόνια μετά το θάνατό του, εξακολουθεί να είναι είδωλο. 

Ο ηγέτης των Νιρβάνα, του αμερικάνικου συγκροτήματος που έκανε μόδα τη μουσική grunge, έρχεται ξανά στην επικαιρότητα μέσω ανέκδοτων μέχρι σήμερα φωτογραφιών. 

Πρόκειται για φωτογράφηση που έγινε, από τον Τζέσε Φροχμαν, λίγους μήνες πριν την αυτοκτονία του Κομπέιν τον Απρίλιο του 1994.

Όπως λέει ο ίδιος ο φωτογράφος, οι χαρακτηριστικές αυτές φωτογραφίες τραβήχτηκαν πέντε μόλις μήνες πριν πεθάνει ο Κομπέιν, σε ηλικία 27 ετών, και ενώ ο τραγουδιστής είχε αρχίσει ήδη την πορεία του προς την αυτοκτονία. Είχε ήδη μπει πολλές φορές σε αποτοξίνωση, είχε γλυτώσει μια φορά την υπερβολική δόση από ηρωΐνη αλλά ήταν ξανά σε περιοδεία... 

Σύμφωνα μάλιστα με τον Φροχμαν, το πρώτο πράγμα που του ζήτησε ο Κερτ Κομπέιν όταν ήρθε στο στούντιο για τη φωτογράφηση ήταν ένας κουβάς για να κάνει εμετό.

«Ήταν πολύ μαστουρωμένος, παρόλα αυτά είχε συναίσθηση σε κάποιο επίπεδο αν και σε κάποιο άλλο επίπεδο ήταν αλλού», λέει χαρακτηριστικά. 
Δείτε τις φωτογραφίες:


Νέες φωτογραφίες του Κερτ Κομπέιν λίγο πριν αυτοκτονήσει [εικόνες]Νέες φωτογραφίες του Κερτ Κομπέιν λίγο πριν αυτοκτονήσει [εικόνες]Νέες φωτογραφίες του Κερτ Κομπέιν λίγο πριν αυτοκτονήσει [εικόνες]Νέες φωτογραφίες του Κερτ Κομπέιν λίγο πριν αυτοκτονήσει [εικόνες]Νέες φωτογραφίες του Κερτ Κομπέιν λίγο πριν αυτοκτονήσει [εικόνες]Νέες φωτογραφίες του Κερτ Κομπέιν λίγο πριν αυτοκτονήσει [εικόνες]Νέες φωτογραφίες του Κερτ Κομπέιν λίγο πριν αυτοκτονήσει [εικόνες]Νέες φωτογραφίες του Κερτ Κομπέιν λίγο πριν αυτοκτονήσει [εικόνες]Νέες φωτογραφίες του Κερτ Κομπέιν λίγο πριν αυτοκτονήσει [εικόνες]

iefimerida