Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Όργιο τροπολογιών στη βουλή: Ξεπερνούν τις 80


Στη Βουλή τα τελευταία 24ώρα η μία τροπολογία διαδέχεται την άλλη και μάλιστα πολλές εξ αυτών αναιρούν την προηγούμενη μέχρι να αναιρεθούν από την επόμενη!

Ήδη, οι περισσότεροι κάνουν λόγο για τροπολογίες με έντονη οσμή σκανδάλων καθώς έχουν ήδη φθάσει τις 80 και οδεύουν για… τριψήφιο αριθμό. Και όλα αυτά εν μέσω  προεκλογικής περιόδου…

Μάλιστα, η εικόνα που παρουσιάζει η Βουλή είναι τέτοια που ο πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου Φίλιππος Πετσάλνικος ζήτησε σε συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Σταυρόπουλο και ζήτησε να ενημερωθεί ο πρωθυπουργός και να ελέγξει η κυβέρνηση τη ροή των τροπολογιών καθώς δημιουργεί εικόνα που δεν αρμόζει στο Κοινοβούλιο.

Την ίδια ώρα, αντιδράσεις υπάρχουν και μέσα από το ΠΑΣΟΚ καθώς βουλευτές ζήτησαν από τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο να μπει ένα φρένο στις τροπολογίες και όσες κατατίθενται να είναι αναγκαίες για την εφαρμογή του προγράμματος και εγκεκριμένες από το υπουργικό συμβούλιο.

Μάλιστα, μία εξ αυτών η οποία σχολιάστηκε ως προκλητική αφορά τη χρηματοδότηση των κομμάτων​ η οποία θα υπόκειτο σε περιορισμούς εφεξής κάτι που... αναβλήθηκε με τροπολογία που κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας...

 

Star.gr