Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ζώδια: Το ζώδιο σήμερα Πέμπτη 5 Απριλίου


Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στην Παρθένο ...επιμένει στα εργασιακά και την εκπλήρωση υποχρεώσεων κάθε είδους, από το απόγευμα όμως που εισέρχεται στον Ζυγό, το ενδιαφέρον αρχίζει να εστιάζεται στις σχέσεις και τις συνεργασίες.
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δίνει μια ιδιαίτερη γλύκα αλλά και κάτι το ...απατηλό!. Προσπαθήστε να  απολαύσετε το σήμερα σκεπτόμενοι πως τα καλύτερα έρχονται. Ακόμη κι αν δεν είναι ...ακριβώς αλήθεια, νοιώθετε καλά κι αυτό είναι που μετράει.


ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, καλό θα είναι, τα νεύρα σας να τα αφήσετε εκτός εργασίας. Η Σελήνη στη Παρθένο στο 6ο ηλιακό σας οίκο, ίσως κάνει κάποιους σχολαστικούς ενώ ο Άρης που εξακολουθεί να είναι ανάδρομος σας σπάει τα νεύρα, αφού είναι αδύνατο μια εργασία να προχωρήσει χωρίς να στραβώσει κάπου. Αισθηματικά, ίσως νοιώσετε την ανάγκη για μια γλυκιά κουβέντα. Οι γεννημένοι το 1993, σκεφτείτε προτού πράξετε κάτι.


ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σήμερα έχει πολλά να σας διδάξει αλλά κυρίως θα σας δώσει ευκαιρίες που θα πρέπει να τις κυνηγήσετε σωστά. Επαγγελματικά, ίσως υπάρξουν έντονες διαφωνίες. Μη ξεχνάτε ότι οι διαφορετικές απόψεις αποτελούν ένα κομμάτι της ζωής ενώ δεν αποκλείεται αργότερα να έρθετε σε μια κοινή συνεννόηση. Αισθηματικά, δώστε στο ταίρι σας την αγάπη που του οφείλετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πρωινές εργασίες θα κυλήσουν πολύ πιο άνετα από ότι υπολογίζατε. Η Σελήνη στον Ζυγό από το απόγευμα, αφυπνίζει την σφαίρα του έρωτα και της απόλαυσης και θέτει σε πρώτο πλάνο την ανάγκη να αγγίξετε νέα επίπεδα τέρψης. Επαγγελματικά, είσαστε καλά αλλά οικονομικά η κατάστασή σας είναι για Επίδαυρο, «τραγική» και αυτό λόγω σπατάλης. Οι γεννημένοι το 1966 δείχνετε τον δρόμο στους άλλους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι λιγάκι δύσκολη λόγω του ότι θα υπάρχει αδυναμία συνεννόησης. Ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία έρχονται να σας ταράξουν τα νεύρα. Όμως, από το απόγευμα και μετά τα «μποφόρ» πέφτουν, αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό. Αισθηματικά, ρίξτε το βάρος σας στη βελτίωση της σχέσης και στην επικοινωνία. Οι γεννημένοι το 1977 βάλτε ένα φρένο στις απαιτήσεις των άλλων.


ΛΕΩΝ

Με καλούτσικη διάθεση ξεκινάτε τη μέρα σας και με επιφυλακτικότητα και προσοχή την συνεχίζετε. Ίσως αναλάβετε περισσότερες ευθύνες σε θέματα που σχετίζονται με μετακινήσεις ή μεσολαβήσεις. Στα επαγγελματικά, αφήστε λίγο «χώρο» στους άλλους και μη γίνεστε συγκεντρωτικοί. Στα αισθηματικά, τα καταφέρνετε μάλλον καλύτερα να απολογηθείτε. Οι γεννημένοι το 1976, μην σταματάτε να προσπαθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Αυτό κάπου θα σας ενοχλήσει. Προτιμήστε να βρείτε ένα διαφορετικό τρόπο για να επαναπροσδιορίσετε τους οικονομικούς ή συναισθηματικούς περιορισμούς. Ζητήματα οικογενειακά θα σας αναγκάσουν να συνταχθείτε με το «κοινό καλό», αφήνοντας πίσω «θέλω» και εγωισμούς. Οι γεννημένοι το 1964 μπορείτε ακόμα πολλά περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή ημέρα μπορεί τελικά να εξελιχθεί σε ένα καταποντισμό των άλλων. Σίγουρα, κάποιοι αναρωτιούνται πως αντέχετε στις κακουχίες άλλα τελικά εσείς μπορείτε πιο πολλά από όσα υπολογίζουν και έτσι τους χαλάτε τα σχέδια. Αισθηματικά, σήμερα χρειάζεται προσοχή, αφού η Αφροδίτη, που κυβερνά το ζώδιό σας, είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα οπότε τα φαινόμενα να απατούν. Οι γεννημένοι του 1981, μην «πετάτε» τις ευκαιρίες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη σημερινή μέρα, νιώθετε πως πρέπει να εντείνετε τους ρυθμούς σας για να τελειώσετε κάποιες εργασίες. Αν και αυτή η αίσθηση αποτελεί κίνητρο, θα πρέπει ό, τι κάνετε να είναι πριν το απόγευμα που η Σελήνη θα εισέλθει στον 12ο οίκο σας. Επαγγελματικά, αδιαφορήστε για το τι λένε οι άλλοι. Αισθηματικά, ο χρόνος σας δικαιώνει και για την επιλογή και για την στάση σας. Οι γεννημένοι το 1962 κάπου τα μυστικά σας «διαρρέουν».


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορείτε να κάνετε τα πάντα παρά τις αναποδιές γιατί η Σελήνη φεύγει από την Παρθένο, πάει στο Ζυγό και θα σας δίνει αξιοσημείωτη έμπνευση. Ερωτικά, ίσως η στάση του συντρόφου σας προβληματίσει γιατί οι απαιτήσεις του φαντάζουν υπερβολικές. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε γιατί μπορεί να μπείτε σε δίλλημα μέσα από μια νέα γνωριμία. Οι γεννημένοι το 1991 η νίκη είναι κοντά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα ξεκινά με ιδανικές προοπτικές, αφού όλα κυλούν σαν το γάργαρο νερό. Ο τομέας της εργασίας αλλά και της καθημερινότητας απαιτεί σύνεση και αποφυγή βεβιασμένων και υπέρ-αισιόδοξων κινήσεων. Αισθηματικά, πολλά πράγματα βελτιώνονται μέσα από μια υποχώρηση από το ταίρι σας. Έχει κατανοήσει πως η αγάπη και η σχέση μαζί σας θέλει θυσίες. Οι γεννημένοι το 1976 κάποιες αγορές θα σας «στοιχίσουν».


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά, προσπαθείτε να κάνετε το καθήκον σας και αυτό το εκτιμούν, αυτοί που πρέπει δεόντως. Σήμερα, είναι η ευκαιρία σας για να αισθανθείτε ότι κατέχετε τα σκήπτρα της ερωτικής απόλαυσης και να προσκαλέσετε το ταίρι σας να γίνει το επίκεντρο του δικού σας παραδείσου. Ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια θα σας απασχολήσουν αλλά με χαρούμενο τέλος. Οι γεννημένοι το 1962 αρπάξτε τις ευκαιρίες.


ΙΧΘΥΕΣ

Η διαλλακτικότητα και η διπλωματία δεν είναι ένδειξη αδυναμίας αλλά ένα δυνατό όπλο. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ίσως συναισθηματικά κάνετε επιλογές που δεν σας «βγουν». Επαγγελματικά, προσπαθήστε να κάνετε την δουλειά σας και μην ανακατεύεστε στα των άλλων. Τηλέφωνα και επικοινωνίες θα διαπιστώσετε πως «κάτι κρύβουν». Οι γεννημένοι το 1970 θα καταφέρετε να περάσετε τις θέσεις σας.