Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Σκύλος τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο 5χρονη


Εξήντα ράμματα στο πρόσωπο και δύο ώρες χειρουργείο χρειάστηκε η μικρή Abbie Varrow ύστερα από επίθεση που δέχθηκε από σκύλο Αλσατίας.
Η 5χρονη έπαιζε σε τραμπολίνο που βρισκόταν κοντά στο φράχτη στο σπίτι μιας φίλης της όταν το σκυλί έγειρε έξω από τον κήπο του γείτονα και της άρπαξε το πρόσωπό της με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά και να της αφήσει ανεξίτηλα σημάδια, ενώ τα νεύρα στη μύτη της υπέστησαν ζημιά.

«Τρέμω για το τι θα συνέβαινε  αν το σκυλί είχε πηδήξει πάνω από το φράχτη» δήλωσε σοκαρισμένη η μητέρα της μικρής Αbbie. «Την ακούσαμε να ουρλιάζει και μετά κάποιον να χτυπά την πόρτα. Κάτω από το αριστερό της μάτι είχε μια μεγάλη πληγή και έτρεχε αίμα».

Οι γονείς της, που έχουν άλλα δέκα παιδιά από άλλες σχέσεις, υποστηρίζουν πως πρόκειται για μία εντελώς απρόκλητη επίθεση. «Δεν κατηγορούμε το σκυλί, κατηγορούμε 100% τους ιδιοκτήτες του», δήλωσε ο μπαμπάς της. « Εάν ζητούσαν τουλάχιστον συγνώμη, θα σήμαινε κάτι. Θέλω να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη για ό, τι συνέβη».


 


Star.gr