Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ζώδια: Το ζώδιο σήμερα Δευτέρα 2 Απριλίου


Γενικό προφίλ

Η μέρα ξεκινά με ένα δημιουργικό τρίγωνο Ηλίου-Σελήνης αλλά και ένα τετράγωνο της συναισθηματικής υπερβολής (Σελήνης-Δία). Όλα μπορεί να πάνε μια χαρά αλλά καλού- κακού τα χέρια...έξω από τις τσέπες!





Κριός

Μια μέρα όπου τα πράγματα θα δείξουν τις θετικές τους προοπτικές από το πρωί. Ακόμα και στα επαγγελματικά, είστε πιο χαλαροί και ορεξάτοι κι αυτό σας βοηθά να κάνετε τις δουλειές σας πολύ πιο άνετα. Απλά προσέξτε μην ξεχάσετε άλλες εργασίες επάνω στην χαρά σας. Αισθηματικά, προσέξτε να είσαστε ειλικρινείς, αφού πρέπει να έχετε υπόψη σας πως το ταίρι σας γνωρίζει τα πάντα. Οι γεννημένοι το 1992, μην ρισκάρετε.


Ταύρος

Σήμερα θα νοιώσετε πως είσαστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας και τις θέσεις σας μέχρι τέλους. Στα ερωτικά, αυτό που σας «απασχολεί» είναι το πώς η σχέση θα πάει παρακάτω αλλά γι’ αυτό έχει φροντίσει ο… Δίας. Επαγγελματικά, ακούστε λίγο και τους γύρω σας και μην λειτουργείτε απερίσκεπτα. Η επιμονή δεν είναι πάντα προτέρημα. Οι γεννημένοι το 1988 κάπου κάνετε λάθος.


Δίδυμοι

Η παρουσία της Σελήνης στον Λέοντα και στον 3ο ηλιακό οίκο θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε με κάποιους και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Επαγγελματικά, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε αυτά που έχετε μέσα σας κι έτσι να πάρετε τους «πόντους», έστω και για την τιμή των όπλων. Αισθηματικά, η μέρα θα έχει συζητήσεις που θα φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Οι γεννημένοι το 1977 η επιτυχία είναι προ των πυλών.


Καρκίνος

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια λέει και ο λαός και εσείς φαίνεται να το ακολουθείτε πιστά. Επαγγελματικά, μάλλον σας έχουν για τις «επικίνδυνες αποστολές», αφού θα κληθείτε να βγάλετε τα κάστανα από την φωτιά. Προσπαθήστε να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα οικονομικά σας και βάλτε ένα στοπ στα θέλω των άλλων. Οι γεννημένοι το 1968 κάποιες υποσχέσεις που λάβατε τελικά θα αποδειχτούν φρούδες.


Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σας προσθέτει αυτοπεποίθηση και σας βοηθά να κάνετε αυτά που πρέπει, όπως πρέπει και στον κατάλληλο χρόνο. Στα επαγγελματικά, ίσως πάνω στον ενθουσιασμό σας κάνετε λάθος υπολογισμούς σε χρήματα ή σε εκτίμηση χρόνου παράδοσης κλπ. Αισθηματικά, ίσως μια είδηση από το ταίρι σας να σας σοκάρει ευχάριστα. Οι γεννημένοι 1992, κάντε σωστή εκτίμηση κάποιων προθέσεων.


Παρθένος

Με Ερμή στον 7ο και ανάδρομο και τον Άρη στον 1ο επίσης ανάδρομο έχετε δυναμική αλλά στερείστε ρεαλισμού. Η αναψηλάφηση του παρελθόντος μόνο καλό δεν κάνει. Επαγγελματικά, σεβαστείτε την ιεραρχία και σκεφτείτε πιο θετικά. Αισθηματικά, μέσα από συζητήσεις θα καταλάβετε πως όλα πάνε μια χαρά, άπλα χρειάζεστε θετική σκέψη. Οι γεννημένοι το 1966 δώστε λίγο προσοχή στα προσωπικά σας.


Ζυγός

Σκέπτεστε πολλά μα θέλετε να κάνετε ακόμα περισσότερα. Η παρουσία του Άρη στον 12ο οίκο σας δημιουργεί αναίτιες φοβίες. Η υπερβολική ευαισθησία σας, ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση. Επαγγελματικά, απλά κάντε την δουλειά σας και μην παίρνετε θέση για άλλους. Αισθηματικά, δημιουργείστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και θα υπάρξει happy end. Οι γεννημένοι το 1965, αναζητάτε λανθασμένες λύσεις.


Σκορπιός

Σήμερα, λειτουργεί ο δημιουργικός σας εγωισμός. Η αισιοδοξία και η πίστη σας θα είναι τα βασικά συστατικά για την προαγωγή και την πραγματοποίηση των στόχων σας. Ειδικά στα επαγγελματικά, πολλά ζητήματα που οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια εσείς τα λύνετε ως δια μαγείας. Η αισθηματική σας ζωή περνά σε άλλη φάση μιας και μια φιλία πιθανόν να είναι φλερτ. Οι γεννημένοι το 1977 λίγο προσοχή στην σπατάλη.


Τοξότης

Επιθυμία και πραγμάτωση ιδεών συναντώνται, όμως πολλά πράγματα, πρέπει να το ξέρετε, δεν είναι και στο χέρι σας. Το βασικό κλειδί της επίλυσης των διαφορών σας με τους άλλους, είναι η επικοινωνία. Επαγγελματικά, προσέξτε γιατί ίσως τα παχιά λόγια σας αποκλίνουν από το στόχο. Αισθηματικά, μάλλον πρέπει να κάτσετε στα θρανία πάλι! Οι γεννημένοι το 1988 θα λάβετε μια πρόσκληση-πρόκληση.


Αιγόκερως

Η μέρα ξεκινά κάπως γρήγορα, αφού με το καλημέρα οι υποχρεώσεις και τα ραντεβού τρέχουν. Έτσι σήμερα, θα δείξετε μεγάλη υπευθυνότητα στη δουλειά σας και από την άλλη θα διατηρήσετε μια υγιή κοινωνικότητα, χωρίς να παραμελείτε τους στόχους σας. Στα αισθηματικά, δείξτε σοβαρότητα ανάλογη με αυτή που δείχνετε στα επαγγελματικά σας και όλα θα πάνε κατ΄ ευχή. Οι γεννημένοι το 1961, κοιτάτε μπροστά.


Υδροχόος

Η Σελήνη μέσα στον 7ο οίκο σας κάνει να ξαναγίνεστε σαν παιδιά. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεταδοτικός και πάντα θα είστε έτοιμοι να δράσετε. Θα σας υποστηρίξουν και θα σας προστατεύσουν άτομα με ισχύ. Επαγγελματικά, προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Αισθηματικά, ίσως πρέπει να επιβάλλετε τους δικούς σας κανόνες. Οι γεννημένοι το 1977 εκτός από λόγια κάντε και πράξεις.


Ιχθύες

Μάλλον κάπου κάνετε λάθος με τον Άρη ανάδρομο απέναντί σας στο τομέα των σχέσεων. Αισθηματικά, ίσως ψάχνετε να βρείτε ψύλλους στ’ άχυρα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τίποτα το δυσάρεστο. Αντίθετα ανοίγονται προοπτικές, προκειμένου η σχέση που έχετε να βελτιωθεί. Επαγγελματικά, κάντε λίγο υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα. Απλά πριν μιλήσετε… σκεφτείτε. Οι γεννημένοι το 1990 αποφύγετε τους διαπληκτισμούς.

astrology