Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

"Είναι στιγμές": Οι εξελίξεις όλης της εβδομάδας (2 - 6 Απριλίου)


Η Ναταλία είναι αναστατωμένη από την εγκυμοσύνη της Λήδας και την ίδια στιγμή ανήσυχη για το μέλλον της σχέσης της με τον Στέφανο.
Ο Νικόλας ξυπνάει με μια άγνωστη γυναίκα στο κρεβάτι του, η οποία του συστήνεται ως «Βάλια» και του μιλάει για το ερωτικό βράδυ που πέρασαν μαζί, αφήνοντάς τον άναυδο. Η Βέρα ζητάει από τη Λήδα να πείσει τον Πέτρο να μην κινηθεί εναντίον του Ανδρέα.

Ο Πέτρος προτείνει στη Λήδα να μην κρατήσει το παιδί, εκείνη όμως είναι ανένδοτη και αντιδρά στα σχέδιά του, να προστατέψει την περιουσία τους από τον Στέφανο. Ο Χάρης δείχνει στη Ζωή τις φωτογραφίες της Βάλιας με τον Νικόλα. Η Λήδα δέχεται ένα τηλεφώνημα από το εργαστήριο DNA, που θ’ αλλάξει τις ζωές όλων… για πάντα!

Η Λήδα μαθαίνει συγκλονισμένη ποιος είναι ο πατέρας της Ζωής. Φεύγοντας όμως από το εργαστήριο DNA, οι μπράβοι του Χάρη της κλέβουν τον φάκελο με τα αποτελέσματα. Ο Νικόλας απελπισμένος ζητάει βοήθεια από τον Θωμά, προκειμένου να πειστεί η Ζωή ότι δεν την απάτησε. Ο Στέφανος δείχνει στη Ναταλία την ενόχλησή του για την συνάντησή της με τη Λήδα, αλλά η ένταση που προκαλείται μεταξύ τους, στο τέλος τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Ο Άγγελος προτείνει στη Βέρα να περάσουν μαζί το βράδυ, όμως εκείνη αρνείται. Η Λήδα ανακοινώνει στον Πέτρο τα νέα που θα τον αφήσουν άναυδο, ενώ η Μαργαρίτα κάνει μια προσπάθεια να πλησιάσει τη Ζωή. Η Μάρθα ενημερώνει τον Θωμά για τις τελευταίες εξελίξεις. Η Βέρα δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τον Φάνη, ενώ την ίδια στιγμή παρακολουθεί από το παράθυρο μια σκηνή που τη σοκάρει!

Η Ζωή απαιτεί από τον Πέτρο και τη Μαργαρίτα όσα της στέρησαν τόσα χρόνια, προκαλώντας τους ανησυχία και προβληματισμό. Η Βέρα περιποιείται τον τραυματισμένο από τον ξυλοδαρμό Ανδρέα κι εκείνος της υπόσχεται πως δεν θ’ αφήσει κανέναν να τους κάνει κακό. Ο Θωμάς συμβουλεύει τον Νικόλα να ξεχάσει τη Ζωή, όμως εκείνος δείχνει αποφασισμένος να την κερδίσει ξανά. Η Βέρα προσπαθεί να δικαιολογήσει τον Ανδρέα στον Δημοσθένη και παραδέχεται πως τον αγαπάει ακόμα. Η Ζωή και ο Κωνσταντίνος δημιουργούν σιγά-σιγά μια ζεστή αδελφική σχέση. Ο Στέφανος μιλάει ενθουσιασμένος στη Ναταλία για την καινούργια του δουλειά, διαβεβαιώνοντάς την πως τίποτα δεν μπορεί να απειλήσει τη σχέση τους. Ο Πέτρος όμως τον συναντάει και τον εκβιάζει να γυρίσει στη Λήδα. Ο Νικόλας προσπαθεί να πλησιάσει ξανά τη Ζωή, τη στιγμή που ο Χάρης ετοιμάζει το επόμενο «χτύπημα» για να τη φέρει κοντά του!

Ο Δημοσθένης θέλοντας να προστατέψει τη Βέρα, έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον Πέτρο, προκειμένου να τον αποτρέψει να κινηθεί εναντίον του Ανδρέα. Ο Ανδρέας ξεκαθαρίζει στον Φάνη τι πρόκειται να του συμβεί, αν δεν αφήσει ήσυχη την οικογένειά του. Εκείνος όμως θέλει με κάθε τρόπο, να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Στέλιου. Ο Μάριος συναντά τη Ναταλία και την προειδοποιεί ότι ο Στέφανος θα καταστραφεί αν στήσει την εταιρία πληροφορικής. Η Μάρθα συζητάει με τη Ζωή για τις τελευταίες εξελίξεις και τη συμβουλεύει για το πώς να φερθεί στον Νικόλα, με τρόπο που τη συγκινεί πολύ! Η πρόθεση του Δημοσθένη να στραφεί εναντίον της Λήδας, καθώς θεωρεί πως είναι το ίδιο υπεύθυνη με τον Ανδρέα για τον θάνατο του ασθενή, γίνεται αιτία να συγκρουστούν έντονα Βέρα και Λήδα. Ανυποψίαστος ο Νικόλας περιμένει τον Χάρη σε μια καφετέρια. Ο Χάρης συναντάει τη Ζωή και… το σχέδιό του μπαίνει σε εφαρμογή!

Η Ζωή παρακολουθεί ταραγμένη τη στημένη ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Νικόλα και τη Βάλια. Ο Χάρης βλέποντάς την σε αυτή την κατάσταση, προσπαθεί να την πείσει πως μόνο αυτός την αγαπάει πραγματικά. Η Λήδα μετά τη συνάντησή της με τη Βέρα, αισθάνεται δυνατούς πόνους στην κοιλιά και μεταφέρεται εσπευσμένα στην κλινική. Ο Πέτρος με τη βοήθεια του Μάριου καταστρώνει ένα σχέδιο που θα καταστρέψει το νέο επαγγελματικό ξεκίνημα του Στέφανου. Ο Στέφανος μαθαίνει για την κατάσταση της Λήδας και πηγαίνει αμέσως στην κλινική. Ο Πέτρος όμως που παραμένει οργισμένος μαζί του, του απαγορεύει να τη δει. Ο Νικόλας προσπαθεί να εξηγήσει στη Ζωή το πανούργο σχέδιο του Χάρη, όμως δεν την πείθει και η απόφασή της να μην τον ξαναδεί, είναι αμετάκλητη. Η Βέρα ξεκινάει για να επισκεφτεί τη Λήδα και να της ζητήσει “συγνώμη”, όταν δέχεται από τον Φάνη άλλη μια απειλή!