Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ζώδια: Τα ζώδιο σήμερα Παρασκευή 13 Απριλίου


Γενικό προφίλ
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας αυτό που θα κυριαρχήσει είναι ο σκεπτικισμός. Παράλληλα ο Άρης σε στάσιμη κατάσταση δημιουργεί θέματα όσον αφορά στη σωστή έκφραση αλλά και στη σωστή διαχείριση ενέργειας και θυμού.
Η Σελήνη μέσα από τον Αιγόκερω τονίζει υποχρεώσεις και καθήκοντα ενώ από το απόγευμα και μετά το τετράγωνο της με τον Κρόνο θα συμβάλλει στην λήψη σκληρών αλλά ρεαλιστικών αποφάσεων.

Κριός
Οι ευκαιρίες για να πετύχετε πράγματα τα οποία έχετε κατά νου ξεκινούν μέσα από την καλή διάθεση. Στις διαπροσωπικές σχέσεις όμως ίσως νιώσετε πως δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους άλλους και αυτό σας δημιουργεί διάφορες αμφιβολίες. Αισθηματικά, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στο σωστό προγραμματισμό του χρόνου που θα έχετε στη διάθεση σας.

Ταύρος
Οι εργασίες που αφορούν συμμάζεμα και γενικότερα ζητήματα τακτοποίησης δείχνουν πως θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, σήμερα. Μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον καλείστε να διαχειριστείτε λεπτές ισορροπίες μεταξύ ατόμων της οικογένειας ενώ παράλληλα υπάρχει και ο προβληματισμός της σωστής έκφρασης του Δία μέσα από τα δώρα που θέλετε να κάνετε.

Δίδυμοι
Πολλά ζητήματα που σχετίζονται με φίλους και γνωστούς θα σας απασχολήσουν σήμερα. Βλέπετε η γνωστή επικοινωνιακή σας ικανότητα σας καθιστά ιδανικούς στο να γεφυρώνετε χάσματα. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να προσέξετε διότι ο Άρης σε στάσιμη φορά ίσως σας δημιουργήσει ζητήματα τα οποία είναι πράγματα και ρίσκα τα οποία δεν είχατε υπολογίσει.

Καρκίνος
Με τη Σελήνη απέναντι και σε τετράγωνο αρχικά με τον Ήλιο και έπειτα με τον Κρόνο θα πρέπει να καταλάβετε πως η μέρα του πένθους με τη μέρα της χαρμόσυνης ανάστασης δεν είναι μακριά. Αισθηματικά, θα λάβετε περίσσεια αγάπη, αρκεί βεβαίως να καταφέρετε να δώσετε στους άλλους να κατανοήσουν το τι νιώθετε για αυτούς. Οι όποιες αμφιβολίες διαλύονται μέσα από ένα τηλεφώνημα.

Λέων
Σήμερα θα καταπιαστείτε με πράγματα που είχατε λησμονήσει ή αναβάλει τις προηγούμενες ημέρες. Ο συναισθηματικός σας κόσμος σας ωθεί να μάθετε να διαχειρίζεστε καλύτερα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη σωστή έκφραση των συναισθημάτων αλλά και την ορθή κατανόηση των άλλων. Σήμερα, μπορείτε να κάνετε τους άλλους να περάσουν όμορφα μέσα από τη δική σας όρεξη για χιούμορ.

Παρθένος
Με τον Άρη σε στάσιμη τροχιά και τον Ποσειδώνα απέναντι χρειάζεται να προσέξετε να μη ξεχάσετε την πιστωτική σε κάποιο μαγαζί ή το κινητό μέσα σε κάποιο ταξί. Η Σελήνη μέσα από τον Αιγόκερω σας δίνει καλή διάθεση αλλά κυρίως αλλά κυρίως σας δίνει να καταλάβετε πως η προνοητικότητα και η πρακτικότητα είναι πηγή ωφέλειας για εσάς.

Ζυγός
Ίσως σήμερα θα χρειαστεί να μεσολαβήσετε για κάποιους όμως με τον Άρη σε στάσιμη τροχιά μέσα στον 12ο δεν θα πρέπει με τίποτα να αποκρύψετε ή να παραποιήσετε την αλήθεια. Αισθηματικά, η Αφροδίτη μέσα από τους Διδύμους κάνει δουλειά, αφού τονίζει τόσο την εξωτερική σας εμφάνιση όσο και την εσωτερική σας ομορφιά. Η καλή διάθεση και η φινέτσα σε απόλυτο συνδυασμό.

Σκορπιός
Πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν όχι από εσάς αλλά από κινήσεις τρίτων. Ζητήματα και συζητήσεις σχετικά με τα ερωτικά σας ίσως κάπου σας ενοχλήσουν αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε πως πίσω από αυτά κρύβεται άλλος δάκτυλος. Οικονομικά ζητήματα σίγουρα θα βρουν λύση, ωστόσο θα πρέπει να είσαστε σε εγρήγορση, αφού κάποιο φιλικό και αγαπημένο πρόσωπο θα ζητήσει τη συμπαράστασή σας.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα ίσως σας βρει να αναζητάτε κάτι να αγοράσετε της τελευταίας στιγμής. Η Αφροδίτη από απέναντί σας ωθεί στο να βελτιώσετε την εικόνα και την εμφάνιση σας αλλά καλού κακού στις όποιες αγορές έχετε μαζί έχετε μαζί σας και ένα άλλο άτομο για να πάρετε μια δεύτερη γνώμη. Αισθηματικά, μετά από πολύ καιρό αρχίζετε και κάπως βρίσκετε τον εαυτό σας.

Αιγόκερως
Πάρα πολλές φορές ξεκινάτε να κάνετε πράγματα τα οποία στα μάτια των άλλων φαντάζουν λανθασμένα τα αποτελέσματα όμως σας δικαιώνουν και έτσι και σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε καλές και συμφέρουσες αγορές. Αισθηματικά, ίσως αντιμετωπίσετε μια ευχάριστη πρόκληση η οποία αποσκοπεί στο να σας βγάλει από την επαγγελματική σοβαροφάνεια.

Υδροχόος
Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο προσπαθεί να σας βάλει σε κλισέ κάνοντας πράγματα άκρως συντηρητικά. Αυτό βεβαίως δεν μπορεί να επιτευχθεί και έτσι έρχεστε σε μια αντιπαράθεση με τους άλλους. Το τρίγωνο του Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό σας βοηθά να βρείτε μια τελική λύση ενώ σε προσωπικό επίπεδο απογειώνει το σεξαπίλ σας. Εξαιρετική μέρα για να περάσετε μηνύματα.

Ιχθύες
Λένε πως το καλό από το κακό το χωρίζει μια λεπτή γραμμή έτσι και εσείς έχετε μια υπέροχη μέρα αλλά η στάσιμη τροχιά του Άρη απέναντί σας μπορεί να την κάνει δύσκολη, αν δεν διαχειριστείτε σωστά αυτά που θα σας παρουσιαστούν. Αισθηματικά, ίσως βρεθείτε σε κάποιο δίλημμα, αφού κάποιο μήνυμα ή τηλεφώνημα έρχεται να ανατρέψει οτιδήποτε είχατε μέχρι τώρα στο μυαλό σας.